's Heeren Loo


's Heeren Loo Zorggroep helpt mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Wij doen dat in heel Nederland met hulp die varieert van lichte ondersteuning aan huis tot intensieve 24-uurs opvang op woonlocaties. We willen daarin van bijzondere professionele en persoonlijke waarde zijn. Daarom maken we ruimte voor echte ontmoetingen. En luisteren goed naar wensen en verwachtingen van cliënten en hun verwanten.

Onze missie
Mensen met een verstandelijke beperking tot hun recht laten komen.

Betrokken
We zijn betrokken bij ons werk, de cliënten en hun sociale omgeving. Onze toewijding en professionaliteit komen terug in alles wat we doen. Door een proactieve houding weten we wat er speelt en kunnen we hier snel en adequaat op inspelen. We houden ons niet afzijdig, maar gaan de discussie aan zonder onszelf te verliezen. Betrokken ben je niet passief, maar actief.

Samen
We werken samen. We zijn open, geïnteresseerd en in verbinding met elkaar en de maatschappij. We gaan verder dan het hebben van alleen een functionele relatie met onze omgeving zonder dat het klef wordt. We doen het samen, omdat we erin geloven dat we samen betere resultaten bereiken.

Passie
We hebben passie en stralen die ook uit. Bij 's Heeren Loo krijg je energie van energieke mensen. Je voelt de hartelijkheid van ‘wees welkom' en ‘wat kan ik voor je betekenen'. We zijn bevlogen en onze passie gaat hierbij verder dan gewoon opgewekt zijn, maar wordt nooit overweldigend.

Ontwikkeling
We staan voor ontwikkeling. Voor beweging, groei en nieuwe ervaringen. Want stilstaan is geen optie. Voor niemand. We zijn hierin niet voorzichtig, maar ook niet overambitieus. We dagen uit en proberen het maximale eruit te halen, met respect voor mogelijkheden en omstandigheden.


Actuele vacatures

Momenteel heeft 's Heeren Loo geen vacatures.

Eerder geplaatste vacatures

 Basisarts | Parttime/Fulltime (V19.1189)
 Ben jij arts en wil jij promoveren in Amsterdam?
 AIOS Arts voor Verstandelijk Gehandicapten (feb. 2019 start opleiding)
 Basisarts voor Verstandelijk Gehandicapten
 Basisarts voor Verstandelijk Gehandicapten
 Basisarts
 Arts voor verstandelijk gehandicapten
 Arts voor Verstandelijk Gehandicapten
 Basisarts voor Verstandelijk Gehandicapten
 Huisarts (V16.0610) 20 uur
 AVG / Huisarts / SOG en Eerst Verantwoordelijke van de medische vakgroep
 Arts voor verstandelijk gehandicapten