Catharina Ziekenhuis

Over Catharina
Wilt u meer weten over het Catharina Ziekenhuis? Hier vindt u onder andere onze missie, organisatiestructuur, jaarverslagen, lopende (bouw)projecten en het laatste nieuws. Lees waar het Catharina voor staat en hoe gedreven we zijn!

Gedreven door het leven
Catharina is de beschermheilige van de parochie waaruit het ziekenhuis is ontstaan. Zij was zo gedreven in haar geloof dat ze dit uiteindelijk met de dood moest bekopen. Deze bevlogenheid en gedrevenheid zit nog steeds in het DNA van de mensen die in het Catharina Ziekenhuis werken. Voor onze medewerkers staat vandaag de dag tevens een ander geloof centraal: onze patiënt, waarvoor wij als ziekenhuis een enorme verantwoordelijkheid dragen. Want gezondheid, en daarmee het leven zelf, is ons belangrijkste goed. Catharina Ziekenhuis, Gedreven door het leven.

Topklinisch ziekenhuis met ambities
Het Catharina Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis met veel ambitie. De patiënt staat voorop, dus zijn we continu bezig met het bieden van de beste zorg. Vooruitgang is dan ook de norm. Naast de basisfuncties biedt Catharina op een aantal onderdelen topklinische zorg. Bijvoorbeeld op het gebied van cardiologische ritmediagnostiek en behandeling, interventiecardiologie en cardiothoracale chirurgie. Het Catharina Ziekenhuis neemt haar rol als opleidingsziekenhuis zeer serieus. Wij bieden tal van opleidingsmogelijkheden voor verschillende specialismen. Dit betekent dat in ons ziekenhuis naast de specialist de zorgconsument soms ook in contact komt met een arts-assistent in opleiding.

Vooruitstrevend in innovatie
Ook innovatie speelt een belangrijke rol binnen het ziekenhuis. Dat blijkt onder meer uit het gebruik van geavanceerde techniek en apparatuur waarmee op tal van terreinen diagnostiek en therapie worden bedreven. Ook organisatorisch is het ziekenhuis continu in beweging. We zijn bovendien vooruitstrevend en altijd op zoek naar nieuwe wegen om zorg en veiligheid te verbeteren.

Actuele vacatures

Momenteel heeft Catharina Ziekenhuis geen vacatures.

Eerder geplaatste vacatures

 AIOS Radiologie (fulltime, 38 uur)

Directe werkgever

werkgever
Catharina Ziekenhuis

Michelangelolaan 2
5623 EJ Eindhoven

040-2399111
info@catharinaziekenhuis.nl
www.catharinaziekenhuis.nl