TalentCare ontwikkelt en detacheert de nieuwe generatie zorgverleners.Voor een betere zorg met persoonlijke aandacht.

Betere zorg start met zorgverleners
Om voor anderen te kunnen zorgen, is het belangrijk ook goed voor jezelf te zorgen. Zorgverlener is immers geen beroep maar een roeping. Leren omgaan met die verantwoordelijkheid, samenwerken onder druk en stevig in je schoenen te staan en je eigen grenzen trekken, is vaak een uitdaging als je net start met werken. Jonge artsen en verpleegkundigen kiezen na hun afstuderen voor TalentCare omdat ze zich realiseren dat vakbekwaamheid meer is dan een papiertje; dat ervaar je pas echt in de praktijk. 

TalentCare geeft je de kans om met begeleiding uit te groeien tot de beste zorgprofessional die je kunt zijn. Dat doen we met 2 ontwikkeltrajecten: het loopbaanprogramma en het pre-specialisatieprogramma. Een unieke combinatie van leren in de praktijk met afwisselende opdrachten en een 2 tot 3-jarig opleidingstraject via onze eigen WeCareAcademy. Zowel vakinhoudelijke modules (kennissessies, intervisie, casuïstiek) als vaardigheden (samenwerken, communicatie, impact). Het hoogtepunt vormt het jaarlijks Persoonlijk Leiderschap Programma; een weekend in het teken van ontspanning én versnelling in je persoonlijk ontwikkeling. Al 2 jaar op rij met 9,1 beoordeeld!  

Met jouw talenten het verschil maken
Zorgverleners van TC gebruiken hun unieke talenten om zichzelf en daarmee de zorg te verbeteren. Het is een keuze om elke patiënt en elke collega met oprechte aandacht te benaderen, vanuit passie en nieuwsgierigheid. Wij hebben het lef om in actie te komen als er iets niet klopt of beter kan. Wij nodigen je uit om met die blik naar je vak en je werkplek te kijken: wat is hier te verbeteren? Zo voeren zorgverleners van TalentCare bij elke opdracht een verbeterinitiatief uit; iets wat duurzaam bijdraagt aan betere zorg voor de patiënt en/of het vergroten van het werkplezier van zorgverleners.

Wij ontwikkelen zorgverleners en samen verbeteren we de zorg.

Voor en door zorgverleners
Het volledige TalentCare-team, inclusief de oprichter, komt uit de zorgpraktijk. Als apotheker, arts of verpleegkundige weten we hoe het is om zorgverlener te zijn. We kennen de worsteling om de best mogelijke patiëntenzorg te verlenen. Precies daarom blijven we elkaar uitdagen om de zorg te verbeteren, want niets doen is geen optie. Wij staan voor zorg met persoonlijke aandacht.


Actuele vacatures

Momenteel heeft TalentCare geen vacatures.

Intermediair

werkgever
TalentCare

Brinklaan 137
1404 GD Bussum

085-1304545
info@talent-care.nl
www.talent-care.nl