Probeer nu het MEDSTRIJD® bordspel

Pleyade biedt liefdevolle zorg en ondersteuning aan ouderen in Arnhem, Elst en de Liemers. Wij zijn betrokken, respectvol en hebben oprechte aandacht voor onze cliënten. Dat zij zich goed voelen, daar zetten we ons elke dag voor in. In het kort: wij staan voor ‘koester het contact’.

Onze bewoners en cliënten willen zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven voeren en hebben en nemen de verantwoordelijkheid voor hun eigen leven. We doen het dus samen: ouderen kunnen vertrouwen op onze deskundigheid en wij respecteren de manier waarop zij willen leven. De zorg die we bieden stemmen we af op ieders persoonlijkheid en leefstijl. We leveren zo veel mogelijk maatwerk en dat betekent dat we flexibel zijn.

Pleyade is een zorgpartner, waar ouderen en hun naasten te allen tijden terecht kunnen met vragen over ouder worden. We bieden vanuit Pleyade Thuiszorg professionele zorg en ondersteuning aan ouderen die zelfstandig thuis wonen. Op Pleyade Revalidatie kunnen ouderen terecht voor tijdelijke revalidatiezorg. Wanneer het niet meer lukt om zelfstandig te wonen, bieden we graag een nieuw thuis aan in één van onze woonzorglocaties. Een veilige en vertrouwde omgeving met 24 uur per dag zorg en begeleiding.


Actuele vacatures

13-10 | Basisarts/AIOS
Gelderland   ANIOS / basisarts   ouderengeneeskunde  

29-06 | (Ervaren) Specialist Ouderengeneeskunde
Gelderland   medisch specialist   ouderengeneeskunde  

22-05 | Basisarts/AIOS
Gelderland   AIOS   ouderengeneeskunde  

03-02 | Specialist ouderengeneeskunde
Gelderland   medisch specialist   ouderengeneeskunde  

Directe werkgever

werkgever