Huisartsenhulp

terug naar vacaturebank

HuisartsenHulp is al 10 jaar specialist in het oplossen van personele vraagstukken die spelen in de eerstelijns huisartsenzorg. Wij maken daarbij gebruik van een landelijk netwerk van waarnemend huisartsen, basisartsen, geneeskundestudenten, praktijkondersteuners, praktijkverpleegkundigen en gediplomeerde doktersassistenten. Met ruim 200 openstaande vacatures door heel Nederland is er altijd een leuke baan binnen handbereik. Zowel voor vaste vacatures als op invalbasis kun je bij ons terecht.

Hoe wij werken
Je kunt bij ons gratis een profiel aanmaken. Hierin geef jij aan waar jij naar op zoek bent en wanneer je beschikbaar bent. Wij nemen contact met jou op en gaan op zoek naar jouw ideale baan.

Wat ga je doen?
Geneeskunde studenten kunnen vanaf het 2e jaar invallen als Doktersassistent bij huisartsenpraktijken of gezondheidscentra. Hier doe je veel medische ervaring op en je kunt al werken vanaf een dagdeel per week. Heb jij de bachelor Geneeskunde behaald? Dan kun je werken als Junior-Triagist bij de Huisartsenpost. Geen ervaring is geen probleem. Wij leiden je op en werken je betaald in bij een praktijk of post. Voor het werken als Junior Triagist vragen we wel dat je langere tijd minimaal 20 uur per maand beschikbaar bent.

Heb je de studie Geneeskunde afgerond dan kun je bij ons als Basisarts aan de slag. Zo kun je werken als Arts-Assistent bij een huisartsenpraktijk en heb je een eigen spreekuur. Ook kun je aan de slag als Doktersassistent of Praktijkondersteuner.

Maak een profiel aan via deze link of neem direct contact met ons op via 020 262 10 20.


Actuele vacatures

Momenteel heeft Huisartsenhulp geen vacatures.

Intermediair

werkgever
Huisartsenhulp

Nieuwe Herengracht 49
1011 RN Amsterdam

020 - 2621020
info@huisartsenhulp.nl
www.huisartsenhulp.nl