Probeer nu het MEDSTRIJD® bordspel

Het Erasmus MC is het grootste van de acht universitair medische centra van Nederland. De organisatie bestaat uit ruim vijftig afdelingen. Elke afdeling levert een bijdrage aan de drie kerntaken van het Erasmus MC: patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs. Het succes van de organisatie wordt bepaald door een optimale interactie tussen deze gelijkwaardige kerntaken.

Erasmus MC Zichtbaar Beter
Een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Daarvoor staat het Erasmus MC. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. Bij ons werken denkers die doen. Gedreven aanpakkers die met veel verstand van zaken de kennis over ziekte en gezondheid vergroten, de diagnostiek en behandeling van zorg verbeteren en voortdurend zoeken naar manieren om te vernieuwen. Zodat we -samen met onze partners- patiënten én mensen met een zorgvraag nog beter kunnen helpen en tegelijkertijd gezonde mensen gezond houden.

Onze missie
Het Erasmus MC staat voor een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Onze diepste overtuiging is dat we de zorg beter kunnen maken en gezonde mensen zo lang mogelijk gezond willen houden. Gedreven en nuchter zijn we daarom altijd op zoek naar vernieuwing, naar de beste diagnostiek en behandelmethodes en de nieuwste inzichten op het gebied van gezondheid en preventie. Maar innoveren alleen is geen doel op zich. Door te innoveren, willen we de gezondheidszorg vooruit helpen. Professionals die door het Erasmus MC zijn opgeleid, verbinden de nieuwste wetenschappelijke inzichten met praktisch handelen, zodat patiënten en mensen met een zorgvraag hier optimaal van profiteren. Innoveren en goede bejegening gaan bij het Erasmus MC hand in hand.

Onze visie
Onze visie geeft een ambitieus beeld van wat het Erasmus MC in 2018 wil zijn en wat onze meerwaarde is: Het Erasmus MC is erkend leidend in innovaties voor gezondheid en zorg.

Zichtbaar Beter
De dingen die we doen, willen we als Erasmus MC zichtbaar beter doen. We werken hard aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. En maken voor onze patiënten, studenten en andere belanghebbenden zichtbaar wat we doen en waarin we excelleren. Samen de gezondheidszorg zichtbaar beter maken.


Actuele vacatures

28-09 | ANIOS Interne Oncologie
Zuid-Holland   ANIOS / basisarts   oncologie  

29-10 | ANIOS Interne Oncologie
Zuid-Holland   ANIOS / basisarts   oncologie  

12-11 | ANIOS Interne Oncologie
Zuid-Holland   ANIOS / basisarts   oncologie  

Eerder geplaatste vacatures

 Arts-onderzoeker hartfalen (PhD/promotietraject)
 ANIOS Interne Oncologie
 ANIOS Longziekten

Directe werkgever

werkgever
Erasmus MC

's-Gravendijkwal 230
3015 CE Rotterdam

010 - 7040704
info@erasmusmc.nl
www.erasmusmc.nl