Gratis de speciale editie van het medisch notitieboekje in de bus? meer info

Uitwisbare uitbreidingsset

Gebruik enkel de speciale marker voor de uitwisbare bladen. Lees onderstaande tips aandachtig door een optimaal gebruik!

Inklikken

Zoals je merkt zijn de uitwisbare blaadjes een stuk dikker dan de papieren versie. Klik ze daarom één voor één in jouw notitieboekje. Op welke plaats je ze klikt laten we aan jou. We raden wel aan om alle uitwisbare bladen achter elkaar te klikken,

Eigenschappen marker

Het zal even wennen zijn om op glad papier te schrijven, je mist mogelijk de "frictie" van een normale pen. Druk vooral niet "hard" op de marker. Dit voorkomt ook dat je een afdruk blijft zien nadat je iets hebt gewist. Let ook op vette vingers op de bladen, op die plekken kan de inkt mogelijk wat minder "hechten".

Droogtijd

Het drogen van de inkt duurt ongeveer 10 seconden, daarna vlekt het niet meer en kun je het eventueel weer wissen. Overigens heeft de pen zelf ook een "droogtijd". Als je tussen het schrijven door de dop er niet opzet is de punt uitgedroogd. De dop erop plaatsen en weer vanaf halen lost dat probleem op!

Scannen

Wil je de aantekeningen langer bewaren? Scan dan de pagina's met een van de scanner apps of met jouw camera. Doe dit vooral bij belangrijke aantekeningen die je niet wilt kwijtraken.

Uitwissen

Gebruik de achterkant van de marker enkel voor kleine wijzigingen. Wil je een flink stuk uitwissen, gebruik dan een brillendoekje of microvezeldoekje. Knip het desnoods wat kleiner, dan is het prima op te bergen in een insteekhoesje. Gebruik eventueel een stuk keukenrol, maar doe dit wél tijdelijk, we willen ten slotte papier besparen ;-)

Voorkom doordrukken

Plaats geen papier voor of na de uitwisbare bladen om vlekken te vookomen door "wrijving". Onze tip: een insteekhoesje voor én na de uitwisbare blaadjes.

Insteekhoesjes

Met de marker kun je ook op de insteekhoesjes schrijven! Gebruik bijvoorbeeld de telefoonlijst, weekplanner of TO-DO's. Zie het overzicht van handige zakkaartjes hieronder.

Pennenhouder

Gebruik eventueel de extra meegeleverde transparante pennenhouder voor de marker. Bevestig deze bijvoorbeeld op een insteekhoesje.

Handige zakkaartjes

img