Fiets mee voor het goede doel!

Overzicht nieuws

Ieder jaar organiseert het Co-cycling bestuur, bestaande uit enthousiaste co-assistenten, een wielertour door Nederland om geld in te zamelen voor een goed doel. Co-cycling is een stichting die in 2013 is opgericht door zes medisch studenten van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit. Dit jaar zullen we op zaterdag 10 juni fietsen om geld in te zamelen voor een project van de Health Yetu Foundation. Dit project betreft een medisch outreach-programma van 14 dagen in Kenia. Het doel hiervan is om lokale medische staf te trainen en om medische zorg te leveren aan patiënten in afgelegen gebieden, die normaliter geen toegang hebben tot deze zorg.
Ben jij een fietsfanaat en wil jij je inzetten voor medische beschikbaarheid voor iedereen? Fiets dan (samen met al je fietsvrienden/collega's/familie) mee op 10 juni 2023 door je in te schrijven voor de 50, 100 of 150 km routes rondom Amsterdam! Start en finish zal plaatsvinden op het Science Park te Amsterdam.
Volg onze social media pagina's om op de hoogte te blijven van de laatste updates! Voor meer informatie over Co-cycling of over Health Yetu Foundation, zie onze website: www.cocycling.nl

Schrijf je hier in om mee te fietsen.
Niet fietsen maar wel doneren? Dat kan hier.