Amethist Verslavingszorg


Amethist Verslavingszorg is een jonge, ambitieuze organisatie met HART voor de GGZ en de verslavingszorg. Wij hebben de ambitie om veel meer patiëntgericht te gaan werken dan nu al het geval is. Niet alleen met mooie woorden, maar vooral met concrete daden.

Amethist Verslavingszorg is in Flevoland met ruim 65 medewerkers een nieuwe organisatie op het gebied van psychiatrie en verslaving. Amethist is ontstaan uit een fusie tussen onderdelen van GGz Centraal en onderdelen van Tactus Verslavingszorg en heeft vijf vestigingen in Almere, Lelystad en Emmeloord. Met de nieuwe organisatie hebben cliënten uit Flevoland toegang tot volwaardig aanbod op het gebied van psychiatrie en verslaving.

Binnen Amethist hebben we vier afdelingen: een kliniek, het ambulatorium, een afdeling rehabilitatie en forensisch Amethist (FORAM).

De kliniek waar zorg wordt geboden aan complexe verslavingsproblematiek, in combinatie met psychiatrische problematiek en sociaal-maatschappelijke problematiek bestaat uit:

  • Detox afdeling voor het lichamelijk ontgiften.
  • Klinische afdeling met groepsbehandeling met een inzichtgevend karakter vanuit een cognitief gedragstherapeutisch referentiekader
  • Klinische afdeling met groepsbehandeling met een steunend en structurerend karakter vanuit een cognitief gedragstherapeutisch referentiekader.
  • Het ambulatorium richt zich op de ambulante behandeling van volwassenen die verslaafd zijn of verslaafd dreigen te raken aan alcohol, drugs, medicijnen, gokken, gamen, eten of een combinatie daarvan. De behandeling vindt plaats binnen een vrijwillig kader en kan zowel individueel als in groepsverband worden aangeboden.

Actuele vacatures

Momenteel heeft Amethist Verslavingszorg geen vacatures.

Eerder geplaatste vacatures

 medewerker frontoffice (24 uur) (18/A25/436)
 arts verslavingszorg in Almere en Lelystad (18/39021)
 arts verslavingszorg in Almere en Lelystad (18/39021)
 arts verslavingszorg in Almere en Lelystad (18/39021)
 502 Bad Gateway
 502 Bad Gateway
 casemanager/maatschappelijk werker (18/A26/42541)
 psychiater (18/39223)
 teamleider bedrijfsvoering (17/A30II)
 verslavingsarts KNMG (parttime 16 tot 36 uur) (17/19A)
 Maatschappelijk werker Forensisch Amethist (ForAm) (16/260)
 Hoofd bedrijfsvoering (16/239)