Highcare

Highcare: deskundig, persoonlijk, flexibel en ervaren. Wij zijn een uitzend- en detacheringsbureau in de zorg en matchen hooggekwalificeerde professionals met opdrachtgevers, in diverse branches. Dat doen we al meer dan twintig jaar. De voorheen afzonderlijke onderdelen AmbuCare-EMC, Highcare Management en Highcare Medisch Specialisten vormen tegenwoordig één bureau: Highcare. Als professional wil je dat je werk aansluit op je expertise – maar ook op je leven. Je interesses, beschikbare werktijd en locatie zijn regelmatig in beweging en bij Highcare bewegen wij met je mee. Ook is het gewoon interessant om eens een kijkje te nemen in andere keukens: nieuwe ervaringen opdoen, je kennis delen. Bij ons kun je werken op een manier die het beste bij je past: flex, zzp, gedetacheerd of in vaste dienst.

Artsen - basisarts of ANIOS
Als (basis)arts kunnen we je verschillende soorten opdrachten bieden, binnen veel verschillende specialismen. Bijvoorbeeld in de ouderenzorg, psychiatrie, SEH en anesthesiologie. Of als tijdelijk medisch manager of coach. Ben je arts in opleiding? Ook dan zijn er volop mogelijkheden, in allerlei vakgebieden. Bij Highcare begrijpen we dat je een duidelijke visie op zorg hebt – daar stemmen we je opdrachten op af.

Wij bieden onze artsen:

  • losse diensten via flexwerk
  • langdurige opdrachten via detachering
  • achterwachtdiensten
  • waarneming
  • jij bepaalt waar, wanneer en hoe lang

Aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling
Wij vinden het belangrijk dat onze professionals - op alle zorgniveaus - zich voortdurend blijven ontwikkelen. Daarom biedt de Highcare Academy een scala aan hooggekwalificeerde (bij)scholingen, assessments en coaching trajecten. We staan je graag bij in de ontwikkeling van je plannen en ambities. Samen werken we aan jouw toekomst.


Actuele vacatures

Momenteel heeft Highcare geen vacatures.

Intermediair

werkgever
Highcare

Burgerhoutsestraat 19
4701 EK Roosendaal

088-0237000

https://highcare.nu/